Zelena Zeme Kender só chilivel, 165 g
4,03 €
Kendersó chili paprikávalKender és himalájai só keveréke egy csipetnyi chilivel. A himalájai só 84 különböző ásványi anyagot tartalmaz, amelyek nagyon fontosak a szervezetünk anyagcsere-folyamatai számára. Az egyik legfontosabb elem a vas, amely a só jellegzetes színét adja – minél magasabb a vastartalom, annál intenzívebb a rózsaszín. Ez a só lúgos környezetet teremt az emberi szervezetben. A kender a benne lévő szerves vegyületeknek köszönhetően ideális fűszerezés az emésztési problémákkal küzdő emberek számára. Nyugtató, gyulladáscsökkentő és relaxáló hatású. A BIO kendert Csehországban termesztették.A chilipaprika javítja az ételek emészthetőségét, hígítja a vért és serkenti a vérkeringést.A kendersó gyakorlati felhasználása BIO:A kendersós fűszerezés alkalmas a meleg vagy hideg ételek rendszeres ízesítésére. Tipp: A főzés, sütés vagy sütés során vajban vagy olajban a kenderben található kannabinoidok felszabadulnak, mivel jobban oldódnak a zsírokban.