Zelena Zeme Kendersó zöldpaprikával és medvehagymával, 165 g

4,03 

Cikkszám: 7d093444648c Kategóriák: ,

Kendersó zöldpaprikával és vad fokhagymávalKender és himalájai só keveréke egy csipetnyi zöldpaprikával és vad fokhagymával. A himalájai só 84 különböző ásványi anyagot tartalmaz, amelyek nagyon fontosak a szervezetünk anyagcsere-folyamataihoz. Az egyik legfontosabb elem a vas, amely a só jellegzetes színét adja – minél magasabb a vastartalom, annál intenzívebb a rózsaszín. Ez a só lúgos környezetet teremt az emberi szervezetben.A kendernek és a benne lévő szerves vegyületeknek köszönhetően ideális fűszerezés az emésztési problémákkal küzdő emberek számára. Nyugtató, gyulladáscsökkentő és relaxáló hatású. A BIO kendert Csehországban termesztették. A vadfokhagyma antibakteriális, természetes antibiotikumnak és antimikotikumnak számít.A zöldbors természetes emésztést serkentő és afrodiziákum.A kendersó gyakorlati felhasználása BIO:A kendersós fűszerezés alkalmas a meleg vagy hideg konyha ételeinek rendszeres ízesítésére. Tipp: A kenderben található kannabinoidok felszabadulnak, mivel jobban oldódnak a zsírokban.